Friday, January 27, 2012

kantoi! "ahli PAS" gombak yg konon keluar parti adalah polis yg mengganas masa BERSIH!ngat lagi tak artikel polis "jahat" yang menutup muka menggunakan bandana serta memukul orang masa perhimpunan BERSIH 2.0 tempuh hari, mereka menyembunyikan identiti mereka supaya tidak mudah dikesan, namun apakah pendedahan dari blog Omak Kau !!!! itu membongkar misteri identiti lelaki berkenaan,

Mari baca artikel

PENDEDAHAN EKSKLUSIF!!!.. KENALI MAMAT "PAS" YANG MASUK UMNO!!!!!!
KETUA ZON PAS GOMBAK MASUK UMNO????? SIAPA MAMAT INI SEBENARNYA...

JENG.....JENG.....JENGGGGGG!!!!!!

Cuba perhatikan dua foto ni baik-baik. Gaya berdiri, dahi, mata, telinga, tubuh badan dan lengan. Ini kes pelanduk dua serupa? Atau memang spesis yang sama.

Berikut kenyataan polis mengenai mamat di dalam gambar ini -

Pihak polis telah mengenal pasti anggotanya pada perhimpunan BERSIH 2.0, 9 Julai lalu didakwa menggunakan kekerasan yang berlebihan dalam usaha cuba menyuraikan penunjuk perasaan itu.
Ketika dihubungi semalam, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur Ku Chin Wah berkata laporan polis telah dibuat ke atas anggota itu - yang didapati memakai bandana (kain tutup muka) semasa perhimpunan itu - tetapi tiada pendakwaan akan dilakukan."Perkara ini telah dirujuk kepada Pejabat Peguam Negara dan tiada tindakan selanjutnya boleh diambil terhadapnya kerana ketiadaan saksi," katanya kepada Malaysiakini.

Gambar dia bertaburan dalam Internet, polis boleh kata takde bukti? Macam ada yang tak kena jer. Betoi ke orang tu anggota polis? Takde tag nama dan pakai bandana serta bawa buku lima tu masuk dalam SOP polis ke? Atau dia pakai bandana sebab takut dikenali?

Ini pulak kata PAS tentang mamat yang mengaku ketua zon ni:

Bila masa PAS lantik dia (Mohd Jais) jadi ketua zon ... aku pun tak tahu... lagipun geng nie masuk Pas dulu, tak pernah mai surau pun...duk pakai seluar pendek.. duk karaoke depan umah..
- SU PAS kg Kerdas.

Pstttt........Kalau rupa pun dah sama maka serupa jugalah perangainya ... kan kan kan.....Dengar bunyinya Hassan Ali Akidah seronok sakan sebab dikatakan begitu ramai ahli PAS keluar parti kerana kes pemecatannya.....Pelik juga....dikawasan sendiri beliau ditolak untuk dicalunkan bertanding mempertahankan kerusi DUN Gombak Setia.... macam mana ahli semuanya keluar parti?....kikikikikikikikiki....nampak sangat nipu nya..

No comments:

Post a Comment